Tarieven

Privélessen

Bijles grammatica: Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten; €22,50 per uur per leerling
Bijles Engels algemeen: (grammatica, studiebegeleiding, examentraining, uitspraak, huiswerkhulp, lees/schrijfvaardigheid e.d.): Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten; €25,00 per uur per leerling.

Conversatie Engels (gericht op spreken): jonge kinderen; €30,00 per uur per leerling
Conversatie Engels (gericht op spreken): volwassenen; €35,00 per uur per leerling.

Business English: Taaltraining gericht op zakelijke communicatie o.a. voor bedrijven / scholen / instellingen; prijs op aanvraag
Uurtarief €70,00.

Intakegesprek: We maken van tevoren duidelijke afspraken over het te behalen doel en een tijdsplanning. Dit vrijblijvende intakegesprek is inbegrepen bij de prijs. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en op basis van lessen bij Talk About in Castricum. Voor voorwaarden zie de button Voorwaarden op de startpagina.

Groepslessen

Business English: Taaltraining gericht op zakelijke communicatie voor bedrijven / scholen / instellingen: Engels voor werknemers, teams en afdelingen; prijs op aanvraag
Uurtarief €70,00.

Alle taaltrainingen worden in onze eigen lesruimte gegeven, maar kunnen ook op locatie gegeven worden (in-company).

Conversatieles voor volwassenen (gericht op spreken): 
Het cursusgeld voor 10 lessen van 1,5 uur bedraagt €75,00. We starten de 10-weekse lessenreeks bij een minimum van 6 cursisten en met een maximale groepsgrootte van 8 cursisten. Leslocatie bij Talk About of in overleg.

Intakegesprek: We maken van tevoren duidelijke afspraken over het te behalen doel en hoeveel tijd daar mogelijk in gaat zitten. Dit vrijblijvende intakegesprek is inbegrepen in de prijs. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en op basis van lessen bij Talk About in Castricum. Voor voorwaarden zie de button Voorwaarden op de startpagina.

Tarieven voor I SPY English for kids; zie I SPY button op de startpagina. 

Tekst

Teksten, vertalingen en redactioneel werk, gaan na beoordeling opdracht via prijsopgaaf.